Kontakta oss på det sätt du föredrar

På Ellary har vi gjort vårt yttersta för att dels utmana marknaden genom att möjliggöra schystare villkor och bättre priser än vad du kanske är van med och sen har vi gjort det enkelt för dig att ta kontakt med oss.

Låt oss
snacka!

Ring oss

Du når oss på 070-44 11 894, vardagar mellan 08-17.

Skicka ett sms

Du kan alltid skicka ett textmeddelande till 070-44 11 894 när som helst. Vi svarar vardagar 08-17 (ibland annars också).

Maila i lugn och ro

Behöver du skiva av dig lite och berätta lite mer i detalj? Skönt, då når du oss på hej@ellary.se. Vi svarar normalt inom ett par timmar (ofta omgående).

Skicka ett DM

Känner du att Sociala Medier är ditt forum? Hör av dig på Instagram eller via Facebook. Vi svarar normalt inom ett par timmar (ibland omgående)

“Sjukt snabba och prisvärda, kan varmt rekommendera Ellary på alla plan” — Jonas Rosenfors, Kiropraktor

Handen på hjärtat nu Ellary!

Kan vi reda ut lite frågetecken som jag tagit med mig sedan jag öppnade sidan eller? Självklart säger vi, här hittar du lite matnyttigt om oss och vad vi gör.

Det betyder att vi arbetar med innehåll av alla dess former. Allt från texter till webbplatser, reklamkampanjer och sociala medier till rörliga animationer, sökmotoroptimering. Och naturligtvis design och grafisk formgivning. Men det betyder också att vi paketerar tjänster, produkter och ser till att all lirar och passar bra ihop med ditt varumärke.

Rätt enkelt egentligen, dels får du mycket för pengarna och dels blir du behandlad som en stjärna hos oss. Vi är trevliga, rakt på sak och gillar när saker händer fort. Inget stöts och blöts hos oss.

Ja, vi ser en webbplats som en hygienfaktor för ett bolag. Det är något som måste finnas där men vårt huvuduppdrag är att fylla hemsidan med vettigt innehåll som konverterar och skapar intresse för bolaget.

Vårt systerbolag Norrhavet hjälper oss med branding eftersom det är deras specialité. Det kostar lite mer men samtidigt så får du som kund en branding i absoluta världsklass.

Det gör vi sannerligen! Vi kan hjälpa er med att skapa en säljorganisation, ringa kalla samtal, prospektera Linkedin, skrapa e-postadresser från webben till att utbilda era säljare inom digital och modern försäljning.

Det är en grundförutsättning att ni vet vad ni säljer och kunden vet vad den köper för att en verksamhet ska fungera. Ändå är det 60% av bolagen i Norden som inte gör en ordentlig paketering. Och naturligtvis hjälper vi er med det.

Vi jobbar on-page och off-page.