Ellary är en del av en koncern som ägs av Norrhavet Group

“Vår ‘familj’ representerar ett spektrum av expertis inom marknadskommunikation, omfattande allt från eleganta illustrationer, likt de på vår webbplats, till sofistikerad branding, banbrytande AI, avancerad webb- och plattformsutveckling, och mycket mer.

 Tillsammans erbjuder vårt nätverk av specialiserade företag en omfattande och integrerad lösning för marknadsföring, kommunikation och varumärkesutveckling – allt för att förverkliga din vision med exceptionell professionalitet och kreativitet.

Norrhavet Group

Norrhavet Group är ett powerhouse samlar marknadskommunikationen — en koncern som består av dotterbolag och oberoende varumärken som samarbetar för att skapa en enad kraft inom området marknadskommunikation. Koncernen bygger en global organisation med team spridda över hela världen.

Varje företag inom Norrhavet Group har möjlighet att testa sina stora idéer genom koncernens innovationsmodell, med hjälp av sina egna varumärken. Dessa varumärken kan sedan förbli som de är eller ombildas till fristående företag, beroende på hur de tas emot av marknaden. Tillsammans arbetar varumärkena och företagen inom Norrhavet Group mot målet att bygga en stark och inflytelserik närvaro på marknaden.

Norrhavet

Norrhavet står i framkanten av varumärkesbyggande och utgör själva hjärtat av vårt erbjudande. Som en ledande premium varumärkesbyrå, är vi specialister på att forma och utveckla varumärken som sticker ut och gör avtryck. Vårt fokus ligger på att leverera exceptionell varumärkesutveckling i premiumklassen, där nyskapande design och strategiska lösningar möter framtidens teknologi. Med vår djupa förståelse för AI och dess tillämpningar, skapar vi inte bara varumärken – vi revolutionerar dem. Norrhavet är synonymt med innovation, kvalitet och en banbrytande approach till varumärkesstrategier.

Kompetens

Neyio

Neyio representerar spetskompetens inom webbutveckling med fokus på WordPress och Plattformar, med ett engagemang för att skapa inte bara webbplatser, utan unika digitala upplevelser. Vi är experter på att utveckla skräddarsydda WordPress-webbplatser och innovativa plattformar som kombinerar enastående UI-design med en intuitiv användarupplevelse (UX). Vår professionalism sträcker sig utöver design och utveckling; vi erbjuder även omfattande tjänster för service, underhåll och säkerhetspaket, vilket garanterar att din digitala närvaro inte bara är visuellt imponerande, utan också robust och säker. 

Kompetens

Momokio

Momokio är din partner inom skapande av unika designelement och illustrationer, tillägnade att ge liv åt varumärken över hela världen. Vårt team av begåvade designers specialiserar sig på att skapa skräddarsydda och handgjorda grafiska resurser som perfekt kompletterar din företagsidentitet. Från detaljrika illustrationer och ikoniska ikoner till genomtänkta designelement och dynamiska animationer, vårt arbete är mer än bara design – det är konst som förstärker ditt varumärkes berättelse och engagerar din publik.

Kompetens

Fenny

Fenny är inte bara din partner i AI-integration, utan också en pionjär inom skapandet av skräddarsydda AI-lösningar. Vi erbjuder experttjänster som Prompt Engineers, som är specialiserade på att skapa och finjustera AI-dialoger och interaktioner. Våra tjänster inkluderar även utveckling av skräddarsydda Large Language Models (LLMs) och omfattande modellträning, vilket ger dig tillgång till avancerad och skräddarsydd AI-teknik anpassad för ditt företags unika behov och mål. Med Fenny får du tillgång till banbrytande AI-teknik och expertis för att driva din verksamhet framåt.

Kompetens