Ellary är en del av en familj

Tillsammans med vår familj av företag så erbjuder vi en helhet inom marknadsföring, kommunikation, försäljning, varumärke och profilproduktion.

Ellary ser till att företag alltid har färskt och bra innehåll i sina kanaler

Ellary grundades i januari 2022 som en beta där dess enda funktion var att testa om företagare skulle vara intresserade av att köpa inlägg i sociala medier till en billigare peng och till schystare villkor än vad som är norm i branschen. 

Det visade sig snabbt att vi hade rätt och att vår prisbild och schysta villkor var den faktor som avgjorde köp. Succén var en faktor och vi blev snabbt tvungna att pausa marknadsföringen om oss för att förfrågningarna var för många — när företagen såg våra leveranser och dess kvalitet så kom också sidoförfrågningarna om vi också kunde leverera andra produkter och tjänster. 

Vi tog därför ett snabbt beslut om att Ellary skulle få blomma ut i all sin prakt och på bara ett par månader gick vi från beta till en fullskalig contentbyrå med hundratals kunder. 

Norrhavet

Norrhavet är en digitalbyrå för premium brands. Hit kommer företagare som har storslagna planer om att skapa framtidens produkter och tjänster. Det viktiga för Norrhavet när de väljer sina kunder är att kunden dels överlåter kontrollen av varumärket i händerna på kreatörerna i teamet och att kunden är köpstark och ger Norrhavet mandat att skapa förändring på riktigt. Först då kommer Norrhavet överväga att ta sig ann uppdraget, för det är då som magin uppstår och framtidens varumärken skapas.

Skills

Synbar

Synbar är experter på profil-, reklam- och mässmaterial vilket ofta är förknippat med tryck av budskap, grafik eller logotyp på produkter, men här är det bara fantasin som sätter begränsningarna. De är också experter på att planera och planera mässmontrar och har en egen maskinpark som möjliggör produktion av vepor, klistermärken, trycksaker, dekor på bil och transportfordon och tillverkning av skyltar i bland annat frigolit. Här möter du en flexibel leverantör där du bara behöver berätta vad ditt behov är så får du en färdig lösning av dem, vilket på många sätt är den ultimata kundresan. 

Skills