Ellary är ditt digitala marknadsföringsteam

Hos Ellary har du tillgång till specialister inom Annonsering, SEO, Social Media, Innehåll, Analys, Text, Konverteringsoptimering, Strategi, Projektledning, Försäljning och Design.

Upptäck vad våra kunder säger om oss

Träffsäkert, snyggt och prisvärt

Ellary är en innehållsbyrå, det betyder att vi arbetar med innehåll i alla dess former. Från kommersiellt säljande texter (kopia) på hemsidor, annonser, reklam, sociala medier och SEO till grafisk formgivning, konvertera bättre på en webbplats till strategier och analyser. Hos oss kan du köpa enstaka tjänster på löpande basis, till fast pris eller eller få vår hela styrka där vi agerar som din marknadsavdelning till priset av en anställd per månad.

Sociala media

Dina ägda kanaler kräver kontinuitet för att kunna växa. Ellary säkerställer att ni får en organisk tillväxt samtidigt som vi aktivt arbetar i era kanaler.

SEO

En webbplats utan SEO-arbete har egentligen inget värde eftersom det saknas trafik till webbplatsen. Med våra paket växer ni organiskt i sökmotorerna.

Webbutveckling

Letar du efter en ny webbplats? Vi hjälper dig att göra det men det är inte vårt huvudfokus, vi säkerställer att kunden vet vad du säljer på webben också.

Betald media

Kombinationen av sociala medier, seo, webbeinnehåll och annonsering ger dig den ultimata paketeringen för att synas. Låt oss ta hand om Google + Facebook.

Därför ska du välja Ellery

“Det sköna med Ellary är att de säger vad som behövs och inte väntar på att vi ska berätta vad vi behöver, och de gör det löpande”

Snacka med oss

Maila oss

Snacka med högsta hönset direkt — linnea@ellary.se som är vår VD

Messa oss

Pallar du inte maila eller ringa?  Messa eller snacka med oss på

Instagram0704-41 18 94

Nyhetsbrevsjunkie?

Du prenumererar på typ 100 000 nyhetsbrev redan rätt? Till “skillnad” mot alla andras så har vi något vettigt att säga emellanåt.

Handen på hjärtat nu Ellary!

Kan vi reda ut lite frågetecken som jag tagit med mig sedan jag öppnade sidan eller? Självklart säger vi, här hittar du lite matnyttigt om oss och vad vi gör.

Det betyder att vi arbetar med innehåll av alla dess former. Allt från texter till webbplatser, reklamkampanjer och sociala medier till rörliga animationer, sökmotoroptimering. Och naturligtvis design och grafisk formgivning. Men det betyder också att vi paketerar tjänster, produkter och ser till att all lirar och passar bra ihop med ditt varumärke.

Rätt enkelt egentligen, dels får du mycket för pengarna och dels blir du behandlad som en stjärna hos oss. Vi är trevliga, rakt på sak och gillar när saker händer fort. Inget stöts och blöts hos oss.

Ja, vi ser en webbplats som en hygienfaktor för ett bolag. Det är något som måste finnas där men vårt huvuduppdrag är att fylla hemsidan med vettigt innehåll som konverterar och skapar intresse för bolaget.

Vårt systerbolag Norrhavet hjälper oss med branding eftersom det är deras specialité. Det kostar lite mer men samtidigt så får du som kund en branding i absoluta världsklass.

Det gör vi sannerligen! Vi kan hjälpa er med att skapa en säljorganisation, ringa kalla samtal, prospektera Linkedin, skrapa e-postadresser från webben till att utbilda era säljare inom digital och modern försäljning.

Det är en grundförutsättning att ni vet vad ni säljer och kunden vet vad den köper för att en verksamhet ska fungera. Ändå är det 60% av bolagen i Norden som inte gör en ordentlig paketering. Och naturligtvis hjälper vi er med det.

Vi jobbar on-page och off-page. 

Okej, nu behöver vi snacka!

Vi är inte mer än ett samtal, ett sms, ett formulär eller ett mail bort.