Ellary är ditt digitala marknadsföringsteam

Hos Ellary har du tillgång till specialister inom Annonsering, SEO, Social Media, Innehåll, Analys, Text, Konverteringsoptimering, Strategi, Projektledning, Försäljning och Design.

Upptäck vad våra kunder säger om oss

Träffsäkert, snyggt och prisvärt

Ellary är en innehållsbyrå, det betyder att vi arbetar med innehåll i alla dess former. Från kommersiellt säljande texter (kopia) på hemsidor, annonser, reklam, sociala medier och SEO till grafisk formgivning, konvertera bättre på en webbplats till strategier och analyser. Hos oss kan du köpa enstaka tjänster på löpande basis, till fast pris eller eller få vår hela styrka där vi agerar som din marknadsavdelning till priset av en anställd per månad.

Sociala media

Dina ägda kanaler kräver kontinuitet för att kunna växa. Ellary säkerställer att ni får en organisk tillväxt samtidigt som vi aktivt arbetar i era kanaler.

SEO

En webbplats utan SEO-arbete har egentligen inget värde eftersom det saknas trafik till webbplatsen. Med våra paket växer ni organiskt i sökmotorerna.

Webbutveckling

Letar du efter en ny webbplats? Vi hjälper dig att göra det men det är inte vårt huvudfokus, vi säkerställer att kunden vet vad du säljer på webben också.

Betald media

Kombinationen av sociala medier, seo, webbeinnehåll och annonsering ger dig den ultimata paketeringen för att synas. Låt oss ta hand om Google + Facebook.

Därför ska du välja Ellery

“Det sköna med Ellary är att de säger vad som behövs och inte väntar på att vi ska berätta vad vi behöver, och de gör det löpande”

Snacka med oss

Maila oss

Snacka med högsta hönset direkt — linnea@ellary.se som är vår VD

Messa oss

Pallar du inte maila eller ringa?  Messa eller snacka med oss på

Instagram0704-41 18 94

Nyhetsbrevsjunkie?

Du prenumererar på typ 100 000 nyhetsbrev redan rätt? Till “skillnad” mot alla andras så har vi något vettigt att säga emellanåt.

Några frågor om vad vi erbjuder?

Här får du direkt och klart information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa ditt företag att växa.

En contentbyrå som Ellary specialiserar sig på att skapa och hantera innehåll i alla dess former för att förstärka ditt varumärke.

Vi producerar allt från engagerande webbtexter och effektiva reklamkampanjer till kreativa sociala medieinlägg och sökmotoroptimerat innehåll. Dessutom fokuserar vi på design och grafisk formgivning för att säkerställa att allt innehåll inte bara är högkvalitativt, utan också enhetligt och skräddarsytt för att passa perfekt med ditt företags identitet och mål.

Rätt enkelt egentligen, dels får du mycket för pengarna och dels blir du behandlad som en stjärna hos oss. Vi är trevliga, rakt på sak och gillar när saker händer fort. Inget stöts och blöts hos oss.

Som om inte det vore nog så ingår vi i Norrhavet Group, vilket gör att du har alla tjänster inom marknadskommunikation hos en enda leverantör där du rör dig sömlöst mellan våra olika varumärken. 

Bra fråga! Det korta svaret är att vi så klart gör det. Det lite längre svaret är att vi anpassar oss till ert behov och det innebär att vi kan arbeta med allt från startups, teams på större organisationer eller ta ansvar som er externa marknadsavdelning eller komplettera era tjänster med våra och agera under ert varumärke/bolag. 

Våra konkurrenskraftiga priser beror på vår effektiva affärsmodell som fokuserar på volym. Detta gör det möjligt för oss att betjäna ett stort antal kunder effektivt, vilket i sin tur möjliggör lägre kostnader för varje kund.

Dessutom är vår ekonomiska stabilitet säkrad genom vår tillhörighet till Norrhavet Group, vilket ger oss en robust finansiell grund. Genom noggrann planering och optimerade processer, strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa tjänster till överkomliga priser utan att kompromissa med kvaliteten.

Okej, nu behöver vi snacka!

Vi är inte mer än ett e-mail bort.